Wie ben ik

Mijn naam is Emmy Vos.

Ik ben orthomoleculair therapeut volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie en heb een praktijk in Berkel en Rodenrijs.

In mijn praktijk kwam ik steeds meer jonge mensen tegen met klachten, die stress gerelateerd waren. Ze waren in een burn-out/bore-out terechtgekomen of zelfs al depressief. De meesten van hen hadden werk, dat eigenlijk niet bij hen paste. Werk dat geen voldoening gaf, waar ze geen energie van kregen en ze hun passie niet in kwijt konden. Ze waren uitgeblust.

Maar waar lag hun passie? Hoe konden ze die helder krijgen?

Die vragen deden me besluiten de opleiding tot KernTalentenanalist te gaan volgen bij CoreTalents, Daniƫlle Krekels, de grondlegster van de KernTalentenmethode.

Ik gebruik de methode nu met succes bij mensen met burn-out/bore-out klachten en zelfs bij mensen met depressieve klachten.